10-daagse retraite in Spanje


Voel je de last van chronische stress of een burn-out? Laat ons je leiden naar een oase van rust en heling in de adembenemende landschappen van Spanje. Welkom bij onze 10-daagse retraite, waar herstel en hernieuwde energie hand in hand gaan.

 

Missie van de 10-daagse retraite voor burn-out en chronische stress in Spanje

De 10-daagse retraite in het serene Spanje, speciaal ontworpen voor diegenen die worstelen met burn-out en chronische stress. Onze missie is om deelnemers te helpen inzicht te krijgen in de oorzaken van hun burn-out en hen de handvatten mee te geven die bijdragen aan een spoedig herstel.

 

Visie voor de 10-daagse retraite voor mensen met chronische stress en/of burn-out

Onze visie is om een toonaangevende retraite te zijn waar mensen die lijden aan chronische stress en burn-out kunnen beginnen met hun herstel, vernieuwen en weer in contact kunnen komen met zichzelf. We streven ernaar een oase van rust en heling te bieden, waar deelnemers niet alleen tijdelijke verlichting vinden, maar ook blijvende veranderingen in hun leven kunnen doorvoeren.

 

Onze doelstellingen:

 1. Diepgaand begrip en inzicht:

  We willen deelnemers helpen een diepgaand begrip te ontwikkelen van de onderliggende oorzaken van hun stress en burn-out. Door middel van zelfreflectie, educatieve sessies en persoonlijke begeleiding krijgen deelnemers de inzichten die nodig zijn voor duurzame verandering.

 2. Persoonlijke groei en transformatie:

  Onze retraite biedt een ruimte voor persoonlijke groei en transformatie. We moedigen deelnemers aan om hun grenzen te verleggen, nieuwe perspectieven te ontdekken en de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor een evenwichtiger leven.

 3. Holistische gezondheid:

  We bevorderen een holistische benadering van gezondheid die lichaam, geest en ziel omvat. Door een combinatie van fysieke activiteiten, geestelijke rust en emotionele ondersteuning willen we een algeheel gevoel van welzijn bevorderen.

 4. Ondersteunende gemeenschap:

  We willen een gemeenschap creëren waarin deelnemers zich gesteund en begrepen voelen. Door het opbouwen van een netwerk van gelijkgestemden kunnen deelnemers langdurige relaties en steunnetwerken ontwikkelen.

 5. Duurzaam welzijn:

  Onze visie is om deelnemers de tools en strategieën te bieden die ze nodig hebben om een leven van duurzaam welzijn te leiden. We richten ons op praktische en toepasbare technieken die deelnemers kunnen integreren in hun dagelijks leven, zelfs na de retraite.

 6. Leren plezier hebben:Naast het bevorderen van diepgaand begrip, persoonlijke groei, holistische gezondheid, en het creëren van een ondersteunende gemeenschap, willen we dat onze deelnemers leren plezier te hebben. We geloven dat plezier en vreugde essentieel zijn voor duurzaam welzijn. Tijdens onze retraite integreren we speelse en creatieve activiteiten die niet alleen ontspanning en plezier bieden, maar ook bijdragen aan het leerproces.

Langetermijndoelen:

 • Continuïteit van zorg:

  We willen dat de zorg en ondersteuning die tijdens de retraite begint, wordt voortgezet in het dagelijks leven van de deelnemers. Dit doen we door 4 x nazorg aan te bieden. In de vorm van individuele gesprekken met de sociaal psychiatrisch therapeut.

 • Bewustwording en educatie:

  We streven ernaar om de bewustwording van de impact van chronische stress en burn-out te vergroten en educatieve initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan preventie en vroegtijdige interventie.

 • Innovatie en vooruitgang:

  We blijven innoveren en verbeteren onze programma's door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en best practices op het gebied van stressmanagement en welzijn.

 

Wat omvat onze 10-daagse retraite?

Intakegesprek en nazorg

Uitgebreide intake

Vooraf aan de retraite beginnen we met een persoonlijk intakegesprek met  sociaal psychiatrisch therapeut om jouw behoeften en doelen te begrijpen. Naar aanleiding van het intakegesprek zal er een behandelplan op maat gemaakt worden. 

Na de retraite krijgt men nog 4 x nazorg. Het doel is om de deelnemers te helpen de inzichten en rust die ze tijdens de retraite hebben opgedaan, te integreren in hun dagelijkse routine, en hen te ondersteunen bij eventuele uitdagingen die ze daarbij tegenkomen.

Therapie

Cognitieve Gedragstherapie (CGT): Werk met een ervaren therapeut om beperkende gedachten en gedragingen te identificeren en te veranderen.

Energetische (trauma)therapie:

Onze energetische therapeut geeft de behandeling op maat, zij voelt en ervaart wat jij nodig hebt.

 

Lichaamswerk

Lichaamswerk:

Technieken zoals mindfulness, reiki en ademhalingsoefeningen helpen jou om spanning te verminderen en je lichaamsbewustzijn te vergroten.

Massage:

Ontspan en herstel met verschillende massagetechnieken, gericht op het verminderen van stress en het bevorderen van algeheel welzijn.

Waarom kiezen voor onze retraite?

Of je nu wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte, emotionele blokkades wilt doorbreken, of gewoon behoefte heeft aan een diepgaande reset, onze retraite biedt jou de tools en ondersteuning die je nodig heeft voor een nieuwe start.

 

Onze retraite vindt plaats op een serene en idyllische locatie in Spanje, omgeven door natuurlijke schoonheid. De rustige omgeving biedt de perfecte setting voor introspectie, ontspanning en verjonging.

 

Waar wacht je nog op?

Dompel jezelf onder in de helende kracht van onze retraite en geef jezelf het geschenk van rust en herstel. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw plek te reserveren. Jouw reis naar welzijn begint hier.

 

Inhoud van het Programma

Programma op maat

 • 24/7 is er iemand van de begeleiding aanwezig

Transfers

 • Transfer van en naar de luchthaven

Dagelijkse Activiteiten

 • Iedere ochtend een mindfulness stiltewandeling onder begeleiding

Sessies en Behandelingen

 • Dag 1 Welkom, rondleiding, kamerverdeling, voorstellen en uitleg programma

 • 2x Massage (1 uur per sessie)

 • 4x Individuele gesprekken met een Sociaal Psychiatrisch Therapeut (1 uur en 15 minuten per sessie)

 • 3x Individuele behandeling door een lichaamswerker (1 uur en 15 minuten per sessie)

 • 2x Individuele energetische behandeling, trauma behandeling of familieopstelling (duur afhankelijk van wat de therapeut nodig acht)

 • Dag 10 uiterlijk 10 uur vertrek locatie afscheid en transfer luchthaven

 • Zaterdagavond, verrassing, tijd voor ontspanning en plezier :-) 

Groepsactiviteiten

 • Dagelijkse dag afsluiting met de groep

 • 2x Groepssessie met een Sociaal Psychiatrisch Therapeut (1 uur per sessie)

 • 2x Groepssessie lichaamsbewustzijn (1 uur per sessie)

 • 2x Gast spreker dr. Peter Aelbrecht (1 uur en 30 minuten)
 • 1x Begeleidende groepssessie soundheling (1 uur)

Rust en Ontspanning

 • Voldoende rustmomenten om te relaxen

Overige Voorzieningen

 • Werkboek

 • Dagelijks geheel verzorgd ontbijt, lunch en diner

 • 4x online nazorgsessie met een Sociaal Psychiatrisch Therapeut (1 uur per sessie)

 • Eigen slaapkamer

 • Gedeelde badkamer

Verblijf

 • La Lloma Benissa

 • https://www.lallomabenissa.es/

Exclusief

 • Vliegtickets

Tip voor het Boeken van Vliegtickets:

 • Boek een ochtendvluchten, heen en terugreis, dit in verband met de transfer van en naar de luchthaven. Bij afwijkende aankomst- of vertrektijden kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

 • Verblijf op de locatie is tot 13 november uiterlijk 10.00 uur.

 

Impressie verblijf bij La Lloma

 

Wanneer?

Van 4 november tot en met 13 november 2024

Prijs:

4859,- 

 


Ervaar de kracht van balans tijdens onze 10-daagse retraite in Spanje

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en je plek te reserveren!

Zorgverzekering:

Als u behandelingen ondergaat bij een onafhankelijke behandelaar die geregistreerd staat bij het BIG-register, worden deze in principe vergoed vanuit uw basisverzekering. Om een vergoeding te krijgen, hebt u een verwijsbrief nodig van uw huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts, zoals geregeld in de Zorgverzekeringswet.

Hoeveel u vergoed krijgt, hangt af van uw verzekeringspolis (natura of restitutie) en of uw behandelaar een contract heeft met uw zorgverzekeraar. Het is belangrijk op te merken dat niet alle soorten behandelingen worden vergoed. Daarom is het verstandig om dit specifiek bij uw verzekeraar na te vragen voordat u met de behandeling begint.

 

Hannie Musk Big registratienummer: 29916081330

Debby Rymen Big registratienummer: 79928499104