Over ons

Strength en Balance is opgericht met als missie om mensen te helpen hun innerlijke kracht te vinden en in balans te komen. Onze aanpak is uniek door de intensieve begeleiding, geen wachtlijsten, persoonlijke aandacht, gelijkwaardigheid en laagdrempeligheid. We streven ernaar om elke cliënt de ondersteuning te bieden die zij verdienen, zodat zij kunnen groeien en bloeien.

Mijn naam is Hannie Musk (1973), en sinds 1991 werk ik in de zorg. Na mijn start als ziekenverzorgster in een verpleeghuis, ben ik in 2016 afgestudeerd aan de HBO-V en gespecialiseerd als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV).

 

Vanuit persoonlijke en professionele ervaring begrijp ik de frustratie van lange wachtlijsten in de GGZ en de lage frequentie van behandeling. Na mijn eigen zoektocht naar hulp, waarbij ik intensieve begeleiding miste, ben ik gepassioneerd geraakt om bij te dragen aan intensieve, laagdrempelige en gelijkwaardige zorg.

 

Bij Marnes Health Clinic in Spanje begeleidde ik mensen met burnout, depressie, laag zelfbeeld, emotionele en lichamelijke uitputting. Na het sluiten van Marnes Health Clinic heb ik Strength en Balance opgericht, waar ik werk als sociaal psychiatrisch therapeut.

 

Bij Strength en Balance bieden we:

  • Intensieve begeleiding zonder wachtlijsten
  • Persoonlijke, gelijkwaardige en laagdrempelige aanpak.
  • We gebruiken diverse technieken: zoals cognitieve gedragstherapie en motiverende gespreksvoering
  • Hanteren een holistische benadering, waarbij lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens centraal staan.

 

Onze missie is om mensen te helpen hun innerlijke kracht te vinden en in balans te komen. We onderscheiden ons door unieke intensieve begeleiding, geen wachtlijsten, persoonlijke aandacht, gelijkwaardigheid en laagdrempeligheid, met als doel elke cliënt de ondersteuning te bieden die zij verdienen voor persoonlijke groei en bloei.